Loading...

Rev Pod Salts – Strawberry Ice

Utforska den utsökta världen av vaping med Rev Pod’s Premium Strawberry Ice Nic Salt E-Juice. Varje drag är en iskall omfamning av färska jordgubbar, perfekt balanserad med en uppfriskande kylningseffekt.

Logga in för att se priserna

Loading...

Beskrivning

Upptäck en svalkande sensation för dina smaklökar med Rev Pod’s Premium Nic Salt E-juice i smaken Strawberry Ice. Denna noggrant sammansatta vaping-upplevelse tar dig på en resa genom saftiga jordgubbar blandade med iskalla toner.

Den 10 ml flytande mästerverket är perfekt balanserat för att ge en förtrollande och oemotståndlig smakupplevelse. Med en nikotinkoncentration på 14 mg/ml och en 50/50 VG/PG-förhållande, erbjuder denna Nic Salt en harmonisk blandning av rökig ånga och intensiv smak.

Njut av de friska molnen av ånga samtidigt som den läckert nyanserade jordgubbssmaken dansar på din tunga. Rev Pod’s Strawberry Ice Nic Salt är inte bara en produkt, det är en iskall livsstilsförbättring för både erfarna vapers och de som söker en uppgraderad smakupplevelse.

Förpackad i en praktisk 10 ml flaska är denna Nic Salt den perfekta följeslagaren för att höja din vaping-upplevelse till en ny nivå av fräschhet och njutning. Utforska smakens gränser med Rev Pod där kvalitet och förfining möter den fruktiga friskheten av Strawberry Ice.

Artikelnr: 7107 Kategorier: , Etikett: