Loading...

Rev Pod Salts – Mango Ice

Upplev en uppfriskande vaping-resa med Rev Pod’s Premium Mango Ice Nic Salt E-Juice. Varje drag tar dig direkt till tropikerna med en förfriskande explosion av saftig mango och en kylig iskyla som balanserar smaken perfekt.

Logga in för att se priserna

Loading...

Beskrivning

Utforska den uppfriskande världen av Rev Pods Premium Nic Salt E-juice i den spännande Mango Ice-smaken. Detta är inte bara en vape; det är en resa till en tropisk oas av noga balanserad sötma och krispighet. Varje puff tar dig med på en sensationell resa där saftig mango möter en svalkande iskänsla.

Denna mästerligt skapade Nic Salt-blandning, i en koncentration av 14 mg/ml, ger inte bara en tillfredsställande nikotinkick, utan också en smakupplevelse som förfinas till perfektion. 50/50 VG/PG-förhållandet garanterar en harmonisk dans mellan mjuk ångproduktion och intensiv mangosmak.

Njut av moln av fräsch ånga med varje andetag och låt den kalla, tropiska smaken av mango sätta tonen. Rev Pods dedikation till högsta kvalitet garanterar att varje droppe av denna Nic Salt är som en konstnärligt komponerad symfoni av smaker, där varje utandning lämnar dig längtande efter den nästa.

Packad i en bekväm 10 ml flaska är detta inte bara en produkt; det är en lifestyle-upplevelse. Oavsett om du är en erfaren vaper eller nybörjare, blir Rev Pods Premium Nic Salt E-juice i Mango Ice-smaken din oumbärliga följeslagare, som erbjuder en oöverträffad förening av tropisk svalka och förfinad njutning. Upplev vape-excellens med Rev Pod där smakmästare möter kvalitet.

Artikelnr: 7104 Kategorier: , Etikett: