Loading...

Rev Pod Salts – Gummes

Förnya din vaping-upplevelse med Rev Pod’s Premium Gummy Nic Salt E-Juice. Varje ångande drag öppnar dörren till en smakrik värld av saftiga, läckra gummigodisar.

Logga in för att se priserna

Loading...

Beskrivning

Upptäck en ny dimension av njutning med Rev Pod’s Premium Nic Salt E-Juice i Gummisar. Denna 10 ml vätska är skickligt utformad för att leverera en överlägsen vaping-upplevelse, där varje drag tar dig på en resa genom en lekfull symfoni av gummigoda smaker.

Rev Pod’s Gummis Nic Salt är mer än bara en e-juice; det är en hyllning till varumärkets strävan efter excellens. Med en nikotinkoncentration på 14 mg/ml får du en smidig och tillfredsställande kick, perfekt för både erfarna vapers och de som övergår från traditionell rökning.

Det 50/50 VG/PG-förhållandet säkerställer en perfekt balans mellan ångproduktion och intensiteten i de livliga gummismakerna. Svep in dig i moln av lätthet och njut av varje nyans av de godaste gummisarna som lämnar en eftersmak av ren glädje.

Rev Pod’s engagemang för kvalitet sträcker sig även till Gummis Nic Salt. Varje droppe är noga utformad med de finaste ingredienserna för en konsekvent och njutbar vaping-upplevelse. Varje andetag är som en bit av denna läckra gummiblandning, och varje utandning lämnar dig med längtan efter fler gummikickar.

Den här Nic Salt-flaskan, förpackad i en praktisk 10 ml behållare, är inte bara en produkt; den är en biljett till en smakfull värld av gummigoda sensationer. Oavsett om du är en erfaren vaper eller nybörjare på resan, kommer Rev Pod’s Premium Nic Salt E-Juice i Gummisar att förföra dina smaklökar med en smakrik, tillfredsställande och lekfull vaping-upplevelse. Utforska den söta sidan av vaping med Rev Pod!

Artikelnr: 7103 Kategorier: , Etikett: