Loading...

Rev Pod Salts – Grape Ice

Upplev en uppfriskande sensation med Rev Pod’s Premium Grape Ice Nic Salt E-Juice. Varje bloss av denna noga framställda vätska är som en iskall explosion av saftiga druvor, perfekt avvägt med en kylig touch.

Logga in för att se priserna

Loading...

Beskrivning

Upplev den uppfriskande kylan av Rev Pod’s Premium Nic Salt E-juice i smaken Grape Ice. Denna noggrant utformade vaping-upplevelse kombinerar den sötaktiga och saftiga smaken av vindruvor med en iskall twist, som ger dig en enastående smakresa.

Varje drag av Grape Ice Nic Salt är som en bit av somrig fräschör, där de saftiga vindruvorna dansar på din tunga och den kylande effekten av is fördjupar smakupplevelsen. Med en nikotinkoncentration på 14 mg/ml och en perfekt balanserad 50/50 VG/PG-förhållande, ger denna e-juice en mjuk och tillfredsställande kick för både erfarna vapers och de som utforskar vapingens värld.

Sätt standarden för premium e-juicer med Grape Ice från Rev Pod, där varje ångmoln är fyllt med en symfoni av fruktig fräschhet och iskalla toner. Uppgradera din vaping-upplevelse och låt Grape Ice vara din perfekta följeslagare för smakfull njutning.

Artikelnr: 7102 Kategorier: , Etikett: