Loading...

QBIX – Watermelon ice 14mg

Watermelon Ice: Denna smakprofil kombinerar den söta och saftiga smaken av mogen vattenmelon med en uppfriskande kylande mentholeffekt. Resultatet är en fräsch och somrig vapingupplevelse som är både söt och svalkande, perfekt för varma dagar eller när du vill ha något uppfriskande.

Logga in för att se priserna

Loading...

Beskrivning

Ett förfyllt kapselsystem vape med smaken Watermelon Ice och en nikotinhalt på 14 mg/ml är designat för att erbjuda en enkel och njutbar vapingupplevelse.

Watermelon Ice: Denna smakprofil kombinerar den söta och saftiga smaken av mogen vattenmelon med en uppfriskande kylande mentholeffekt.

Nikotinhalt: 14 mg En mellanstark nikotinstyrka som passar de flesta användare, särskilt de som nyligen har övergått från traditionella cigaretter till vaping. Denna nivå erbjuder en tillfredsställande nikotinhit utan att vara för stark.

Bekvämlighet: Förfyllda kapslar eller pods är laddade med e-vätska, vilket gör dem extremt användarvänliga. Ingen påfyllning krävs, vilket gör dem idealiska för nybörjare och de som vill ha en problemfri vapingupplevelse.

Artikelnr: 2816 Kategori: Etikett: