Loading...

QBIX – Strawberry Raspberry Cherry 14mg

Strawberry Raspberry Cherry: Denna smakprofil är en fruktig explosion som kombinerar sötma och syrlighet från jordgubbar, hallon och körsbär. Resultatet är en komplex och välbalanserad smak som ger en livlig och njutbar vapingupplevelse, perfekt för dem som älskar bärsmaker.

Logga in för att se priserna

Loading...

Beskrivning

Ett förfyllt kapselsystem vape med smaken Strawberry Raspberry Cherry och en nikotinhalt på 14 mg/ml är designat för att erbjuda en enkel och njutbar vapingupplevelse.

Strawberry Raspberry Cherry: Denna smakprofil är en fruktig explosion som kombinerar sötma och syrlighet från jordgubbar, hallon och körsbär.

Nikotinhalt: 14 mg En mellanstark nikotinstyrka som är lämplig för de flesta användare, särskilt de som nyligen har övergått från traditionella cigaretter till vaping. Denna nivå erbjuder en tillfredsställande nikotinhit utan att vara för stark.

Bekvämlighet: Förfyllda kapslar eller pods är laddade med e-vätska, vilket gör dem extremt användarvänliga. Ingen påfyllning krävs, vilket gör dem idealiska för nybörjare och de som vill ha en problemfri vapingupplevelse.

Artikelnr: 2812 Kategori: Etikett: