Loading...

QBIX – Strawberry Ice 14mg

Strawberry Ice: Denna smakprofil kombinerar den söta och saftiga smaken av färska jordgubbar med en uppfriskande kylande menthol-effekt. Resultatet är en välbalanserad mix av sötma och fräschör som ger en uppfriskande och njutbar vapingupplevelse.

Logga in för att se priserna

Loading...

Beskrivning

Ett förfyllt kapselsystem vape med smaken Strawberry Ice och en nikotinhalt på 14 mg/ml är designat för att erbjuda en enkel och njutbar vapingupplevelse.

Strawberry Ice: Denna smakprofil kombinerar den söta och saftiga smaken av färska jordgubbar med en uppfriskande kylande menthol-effekt.

Nikotinhalt: 14 mg En mellanstark nikotinstyrka som är lämplig för de flesta användare, särskilt de som nyligen har övergått från traditionella cigaretter till vaping. Denna nivå erbjuder en tillfredsställande nikotinhit utan att vara för stark.

Bekvämlighet: Förfyllda kapslar eller pods är laddade med e-vätska, vilket gör dem extremt användarvänliga. Ingen påfyllning krävs, vilket gör dem idealiska för nybörjare och de som vill ha en problemfri vapingupplevelse.

Artikelnr: 2813 Kategori: Etikett: