Loading...

QBIX – Pineapple Ice 14mg

Pineapple Ice: Denna smakprofil kombinerar den söta och syrliga smaken av mogen ananas med en uppfriskande kylande menthol-effekt. Resultatet är en exotisk och tropisk smakupplevelse med en kylig avslutning, vilket gör det både uppfriskande och smakrikt.

Logga in för att se priserna

Loading...

Beskrivning

Ett förfyllt kapselsystem vape med smaken Pineapple Ice och en nikotinhalt på 14 mg/ml är designat för att erbjuda en enkel och njutbar vapingupplevelse.

Pineapple Ice: Denna smakprofil kombinerar den söta och syrliga smaken av mogen ananas med en uppfriskande kylande menthol-effekt.

Nikotinhalt: 14 mg En mellanstark nikotinstyrka som är lämplig för de flesta användare, särskilt de som nyligen har övergått från traditionella cigaretter till vaping. Denna nivå erbjuder en tillfredsställande nikotinhit utan att vara för stark.

Bekvämlighet: Förfyllda kapslar eller pods är laddade med e-vätska, vilket gör dem extremt användarvänliga. Ingen påfyllning krävs, vilket gör dem idealiska för nybörjare och de som vill ha en problemfri vapingupplevelse.

Artikelnr: 2811 Kategori: Etikett: