Loading...

QBIX – Cherry Lime Raspberry 14mg

Cherry Lime Raspberry: Denna smakprofil kombinerar den söta och friska smaken av körsbär, syrligheten från lime och sötman från hallon. Resultatet är en välbalanserad mix av fruktiga smaker som ger en livlig och njutbar vapingupplevelse med en touch av citrus.

Logga in för att se priserna

Loading...

Beskrivning

Ett förfyllt kapselsystem vape med smaken Cherry Lime Raspberry och en nikotinhalt på 14 mg/ml är designat för att erbjuda en enkel och njutbar vapingupplevelse.

Cherry Lime Raspberry: Denna smakprofil kombinerar den söta och friska smaken av körsbär, syrligheten från lime och sötman från hallon.

Nikotinhalt: 14 mg En mellanstark nikotinstyrka som är lämplig för de flesta användare, särskilt de som nyligen har övergått från traditionella cigaretter till vaping. Denna nivå erbjuder en tillfredsställande nikotinhit utan att vara för stark.

Bekvämlighet: Förfyllda kapslar eller pods är laddade med e-vätska, vilket gör dem extremt användarvänliga. Ingen påfyllning krävs, vilket gör dem idealiska för nybörjare och de som vill ha en problemfri vapingupplevelse.

Artikelnr: 2817 Kategori: Etikett: