Loading...

Insta Bar Max – Strawberry Kiwi 0mg

en utsökt smakprofil som kombinerar saftiga jordgubbar och uppfriskande kiwi. Denna e-cigarettdeliver ger en söt och fruktig smakupplevelse, perfekt balanserad mellan de söta noterna av jordgubbar och den syrliga friskheten från kiwin. Smaken är fräsch och livlig, och den kan tillfredsställa dina smaklökar samtidigt som den erbjuder en behaglig nikotinhalt.

Logga in för att se priserna

Loading...

Beskrivning

Instabar Max 7500 Disposable Vape är liten och kompakt, med en imponerande kapacitet på 7500 bloss, så du kan vapea hela dagen! Finns i 0 mg, nikotinfri. Denna handhållna enhet har en gummibelagd kropp för maximal komfort, och när du väl håller den kommer du att älska den!

Tankkapacitet:
Instabar Max 7500 Disposable Vape rymmer 16 ml e-juice och har en meshspole tillverkad av högkvalitativ tråd för att säkerställa maximal smak i varje bloss.

Komfort:
Instabar Max 7500 munstycke är tillverkat av mjukt silikonmaterial som ger maximal komfort och njutning vid varje bloss du tar.

Tankspole:
Instabar Max-tanken har en meshspole som är känd för sin goda smak och lång livslängd. Den levererar konstant smak som är lika bra som ny.

Artikelnr: 2206 Kategorier: , Etikett: