Loading...

Insta Bar Max – Lemon Mint 0mg

Enheten kombinerar den syrliga och fräscha smaken av citron med en svalkande myntakick. Denna smak erbjuder en perfekt balans mellan syrlighet och svalka, vilket ger en behaglig och uppiggande vaping-upplevelse. Citronens friskhet blandas smidigt med myntans mentoltoner, och resultatet är en uppfriskande smakprofil som kan vara särskilt förtjusande under varma dagar eller när du längtar efter en svalkande stund.

Logga in för att se priserna

Loading...

Beskrivning

Instabar Max 7500 Disposable Vape är liten och kompakt, med en imponerande kapacitet på 7500 bloss, så du kan vapea hela dagen! Finns i 0 mg, nikotinfri. Denna handhållna enhet har en gummibelagd kropp för maximal komfort, och när du väl håller den kommer du att älska den!

Tankkapacitet:
Instabar Max 7500 Disposable Vape rymmer 16 ml e-juice och har en meshspole tillverkad av högkvalitativ tråd för att säkerställa maximal smak i varje bloss.

Komfort:
Instabar Max 7500 munstycke är tillverkat av mjukt silikonmaterial som ger maximal komfort och njutning vid varje bloss du tar.

Tankspole:
Instabar Max-tanken har en meshspole som är känd för sin goda smak och lång livslängd. Den levererar konstant smak som är lika bra som ny.

Artikelnr: 2205 Kategorier: , Etikett: