Loading...

Insta Bar Max – Blueberry Raspberry 0mg

Uppfriskande smakupplevelse med en kombination av saftiga blåbär och syrliga hallon. Denna e-cigarettdelivering är både söt och fruktig, med en välbalanserad blandning av de två frukterna som skapar en naturlig och njutbar smak. Den har en diskret kyla och är idealisk för användare som föredrar fruktiga smaker med en sval känsla.

Logga in för att se priserna

Loading...

Beskrivning

Instabar Max 7500 Disposable Vape är liten och kompakt, med en imponerande kapacitet på 7500 bloss, så du kan vapea hela dagen! Finns i 0 mg, nikotinfri. Denna handhållna enhet har en gummibelagd kropp för maximal komfort, och när du väl håller den kommer du att älska den!

Tankkapacitet:
Instabar Max 7500 Disposable Vape rymmer 16 ml e-juice och har en meshspole tillverkad av högkvalitativ tråd för att säkerställa maximal smak i varje bloss.

Komfort:
Instabar Max 7500 munstycke är tillverkat av mjukt silikonmaterial som ger maximal komfort och njutning vid varje bloss du tar.

Tankspole:
Instabar Max-tanken har en meshspole som är känd för sin goda smak och lång livslängd. Den levererar konstant smak som är lika bra som ny.

Artikelnr: 2200 Kategorier: , Etikett: