Loading...

XQS Orange Apple Strong

Nya XQS Orange Apple Slim Strong är nikotinpåsar från svenska XQS med smak av apelsin, andra citrusfrukter samt äpple. Påsarna har hög nikotinstyrka och kommer i formatet slim.

Logga in för att se priserna

Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne.
Ej för personer under 18 år.

Denna produkt rekommenderas Ej för gravida.

Loading...

Beskrivning

XQS Orange Apple Slim Strong är en produkt från svenska XQS med smak av apelsin, andra citrusfrukter samt äpple. Det är nikotinpåsar som kommer i slim-format och har en hög nikotinstyrka. I en dosa finns 20 stycken prillor med en nikotinstyrka på 2%. Nikotinpåsarna innehåller ingen tobak utan är tillverkade av material som består av cellulosa. Nikotinet tillsätts i efterhand. Detta all white snus tillverkas i Sverige och är helt tobaksfri. Nikotinhalten ligger på 20 mg/g och styrkan på 4 av 5, vilket gör att både smak och effekt varar längre. XQS har också andra smaker med lägre nikotinhalter eller helt nikotinfria alternativ. Dosorna är tillverkade av återvunnen plast.

Ingredienser: Fyllnadsmedel (E460), Destillerat vatten, Nikotin, Aromer, Salt, Propylenglykol ( E1520), Surhetsreglerande medel (E500), Sötningsmedel (E955).

Artikelnr: 9248 Kategorier: ,
Logga in
Varukorgen
  • No products in the cart.

Denna webbplats använder kakor. Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du vår användning av kakor. 

XQS Orange Apple Strong
XQS Orange Apple Strong
Logga in för att se priserna
- +
0