Loading...

VELO – Cinnamon Flame Strong

Nikotinpåsarna Cinnamon Flame är en helvit produkt med en distinkt kryddig smak. Dessa portioner har nikotinstyrka 3/4 och skiljer sig från traditionellt snus genom att inte innehålla tobak. Istället används nikotinsalt från tobaksplantan. Den kryddiga karaktären ger en unik twist till nikotinpåsen och erbjuder en tobaksfri alternativ för de som vill undvika rökning eller utforska nya smaker. Cinnamon Flame är diskret och lättanvänd, perfekt för en aktiv livsstil, och kombinerar bekvämlighet och smakvariation utan tobak. En innovativ approach för dem som söker alternativ till snus eller cigaretter med en välavvägd kryddig smak.

Logga in för att se priserna

Loading...

Beskrivning

Cinnamon Flame Slim Strong är en all white-produkt med smaker av kanel och svartpeppar. Dessa tobaksfria prillor innehåller växtfiber, aromer och nikotin i en extra stark styrka på 14,3 mg/g. Den slimma dosan innehåller 20 prillor med torr utsida och fuktigt innehåll, vilket ger låg rinnighet och en gradvis frisättning av smaken.

Varumärke: VELO
Tillverkare: BAT
Smak: Kryddor
Format: Slim
Produkttyp: All white
Antal portioner per dosa: 20 stycken
Nikotinhalt: 14,3 mg/g
Styrka: Extra stark

Nikotinstyrkan i Cinnamon Flame klassificeras som extra stark för helvita nikotinpåsar utan tobak. erbjuder olika smaker och styrkor inom sitt sortiment av helvitt snus, tillverkat av BAT.

Artikelnr: 3100 Kategorier: , Etikett: