Loading...

Loop – Licorice Fusion Extra Strong

Nikotinpåsarna Licorice Fusion Extra Strong har smak av lakrits och kommer i ett slimmat format. Det här är ett snus med en nikotinstyrka klassad som extra stark.

Logga in för att se priserna

Loading...

Beskrivning

Licorice Fusion Strong är ett snus som tillverkas av Another Snus Factory. Detta snus, som även kallas nikotinpåsar, tillhör kategorin All White och innehåller nikotin, men är helt fri från tobak. Licorice Fusion Extra Strong har en smak av saltlakrits tillsammans med hallon och kommer i slimmat format. Det slimmade formatet är mindre och diskreta, vilket gör dem perfekta att placera under läppen. Styrkan för snuset Licorice Fusion Strong är 3 Stark, vilket motsvarar en nikotinhalt 15 mg nikotin per gram snus (1,5% per prilla). I varje dosa finns det 22 prillor, och varje prilla väger 0,625 gram, vilket ger en total snusvikt per dosa på 13,75 gram. Snusets hållbarhet är cirka 12 månader.

Ingredienserna i snuset är; Fiber, vatten, sötningsmedel, nikotin, aromer, ammoniumklorid, natriumklorid, fuktighetsbevarande medel, klumpförebyggande medel, surhetsreglerande medel samt konserveringsmedel.

Artikelnr: 1184 Kategorier: , Etikett: