Loading...

Loop – Hot Rhubarb Strong

Nikotinpåsarna Hot Rhubarb Strong är ett helt vitt snus med sötma från rabarber och en hint av hetta från chili. Rabarber har en nikotinhalt som räknas som stark (styrka 3 av 4).

Logga in för att se priserna

Loading...

Beskrivning

Nikotinpåsarna Hot Rhubarb Strong är ett tobaksfritt snus med smak av rabarber som tillverkas av Another Snus Factory. Hot Rhubarb Strong innehåller inte tobak, men har en tillsatt nikotinhalt på 15 milligram per gram. Detta gör den till en stark nikotinpåse med en tydlig kick. Varje dosa innehåller 22 prillor som är tillverkade av växtfiber, vilket ger en torr yta med fuktigt innehåll. Dosan är av typen PlantCan som är en miljövänlig dosa av 100% bioplast. från Another Snus Facotry erbjuder flera olika smaker och nikotinhalter och Hot Rhubarb Strong har en nikotinstyrka på 3 av 4, vilket ger en kraftfull och tillfredsställande nikotinupplevelse.

Ingredienser: Fiber, Vatten, Sötningsmedel, Nikotin, Aromer, Surhetsreglerande medel, Klumpförebyggande medel, Koksalt, Fuktighetsbevarande medel samt Konserveringsmedel.

Artikelnr: 1192 Kategorier: , Etikett: